PUBLICACIONS

Elisenda Ortega i Mª Àngels Tàpies (2010)

Com diu l'escriptor Isidre Domenjó en el pròleg, les autores han sabut copsar l'essència de la mitologia pirinenca per oferir-vos un llibre que sembla haver estat escrit i il·lustrat per les mateixes dreugels. Les imatges i el text, en una harmonia sublim, creen una atmosfera misteriosa que s'eleva per damunt del paper i que acaba per atrapar el lector en un temps i en un espai d'on mai no en voldrà sortir. 

Aina Pujol i Carla Fernández (2016)

Escrit per Aina Pujol i musicalitzat per la pianista Carla Fernández. La història parla dels refugiats que fugen en pastera dels seus països en guerra. Desprès d'anar de voluntaries a un camp de refugiats a Filippiada, la Carla i l'Aina van voler sensibilitzar, mitjançant el conte, el problema dels refugiats de Siria i Afganistan i així entendre millor la seva situació.  

Ja tens el llibre? accedeix al audio llibre 

YESCOWORK_Manual.pdf

Sandra Couso, Aina Pujol, Simon Schentzer (2017)

Finançat per l'Unió Europea, dins el programa KA2 d'Erasmus+, la publicació es va a dur a terme en col·laboració de CAU del'ArT, la Universitat d'economia SEGE de Lisboa i el centre de recerca DataJokey d'Alemanya. El document comparteix els paradigmes de l'emprenedor social a Europa, els nous reptes i conceptes a nivell social per a un treball efectiu, les  estrategies d'innovació i de treball en consorci,  com generar ingresos per la sostenibilitat financera dels projectes i també el control, seguiment i evaluació dels projectes. 
PEQUEÑOS EXPLORADORES (1).pdf

PEQUEÑOS EXPLORADORES

"Protegiendo y mapeando la biodiversidad de nuestra localidad"

Pineda S., Pujol A. (2022

Dins del programa "Educator-Explorer cohort" del National Geographic. L'Aina Pujol, membre de CDAP, ha publicat un artícle com a recurs educatiu per apropar a la comunitat els treballs científics duts a terme a la Península de Holbox per la bióloga Sara Pineda. L'autora de l'artícle, Aina Pujol, anima a nens i nenes a convertir-se en petits exploradors compartint un inspirador cas de l'exploradora Sara Pineda mitjançant anécdotes, informació científica i una activitat didàctica. L'artícle inclou un video testimonial editat per l'exploradora amb la voluntad d'així poder-se apropar més als lectors.

GdP_Abandono escolar (2).pdf

ABANDONO ESCOLAR

"Sistemas educativos adaptados a alumnos con barreras geográficas"

Pujol A. (2022) GdP_TIC (3) (1).pdf.pdf

Educación inclusiva y las TIC

"Herramientas digitales para la creación de un curso virtual inclusivo"

Pujol A. (2022) 


Artículo Legado viviente.pdf

El legado viviente

"La función de la trasnmisión oral en la cultura polinésica "

Pujol A. (2023) 


GdP_Guardián del mes .pdf

GARDIENNE DU MOIS

"Vaimiti Mai-Tripier. Référence du succès dans le programme Gardiens du Patrimoine"

Pujol, A. (2023)