El Jardí de les Dreugels

El naixement d'una llegenda

El jardí de les Dreugels, Elisenda Ortega i Maria Àngels Tàpies, d'edicions Salòria

En aquest llibre les autores, Elisenda Ortega i Maria Àngels Tàpies, han volgut despertar en el món de la paraula escrita i de la imatge tot allò que feia temps que dormia en el nostre imaginari col·lectiu. Així va néixer la llegenda de les Dreugels, una llegenda basada en la mitologia de l’Alt Urgell, d’unes “grans Dames” que viuen al Castell d’Oliana des de temps immemorial i que donen energia a tot aquell espai màgic, així com a la gent que visita el jardí del Castell buscant un espai on gaudir de pau i tranquil·litat.

Les Dreugels són esperits de la naturalesa i cuiden tot allò que creix, però també són entitats elementals de l’aire, el foc, l’aigua i la terra.

"Les llegendes són sovint històries eternes, històries que mai no han nascut però que sempre s'han explicat. La humanitat sempre ha necessitat llegendes, i per tant les ha creat, són la connexió amb els nostres orígens més ancestrals. El passat és història, però també llegenda. Nosaltres hem creat una llegenda de tothom i per a tothom."

presentació a llibreria Altaïr, Barcelona.

Si voleu comprar el llibre, poseu-vos en contacte.