Els professors i artistes fixes de l'Associació Caudel'Art Pirineus, a part col·laboren artistes de totes les disciplines artístiques en projectes itinerants.

  
Després d'estudiar Retaule i Policromía, com alumna de Jordi Alumà, a l'Escola d'Arts i Oficis de Barcelona, es va llicenciar a la Facultat de Belles Arts de la UB en l'especialitat de Restauració. Actualment viu a Andorra, on va realitzar la restauració dels bens mobles de l'actual museu "Casa Cristo" a Encamp i va treballar amb patrimoni Cultural d'Andorra en la restauració de la casa museu "Casa Rull", Sispony, i a la restauració de diferents retaules barrocs. Actualment treballa com a professora d'aquarel·la, croquis i scrap,i també de restauració i decoració pictòrica a l'Escola d'Art del Comú d'Encamp. Imparteix monogràfics d'aquarel·la i scrap al seu taller/estudi d'Oliana.
  

ALEJANDRO NILO

Llicenciat en Arts Visuals, a la Universitat Pedagògica de Xile. Especialitzat en escultura i pintura a l'oli. Domini de soldadura i de ferro forjat, anys d'experiència amb el treball d'orfebreria. Actualment viatja arreu del món donant classes i exposant les seves obres. Combina accions socials i manifestacions artístiques.

 AINA PUJOL
 
Gestora Cultural i Educadora Social. Gestió de projectes internacionals relacionats amb el tursime cultural, intervencions socio culturals, l'emprendedoria social i les noves tecnologies Ha participat al Fórum Universal de les Cultures de Valparaíso - Xile 2010, participat en performance i intercanvis internacionals de la UE, i la "Trobada Euromediterrània, emprenedoria social; Joves i Transformació social" BCN 2013, entre d'altres. Ha viatjat per tot Sud Amèrica i diferents paisos europeus impartint tallers de formació artística i artesanal i exposant i venent les seves obres.