El naixement d'una llegenda: 

"EL JARDÍ DE LES DREUGELS"El jardí de les Dreugels, Elisenda Ortega i Maria Àngels Tàpies, d'edicions Salòria.

                   
En aquest llibre les autores, Elisenda Ortega i Maria Àngels Tàpies, han volgut despertar en el món de la paraula escrita i de la imatge tot allò que feia temps que dormia en el nostre imaginari col·lectiu.  Així va néixer la llegenda de les Dreugels, una llegenda basada en la mitologia de l’Alt Urgell, d’unes “grans Dames” que viuen al Castell d’Oliana des de temps immemorial i que donen energia a tot aquell espai màgic, així com a la gent que visita el jardí del Castell buscant un espai on gaudir de pau i tranquil·litat.
 
Les Dreugels són esperits de la naturalesa i cuiden tot allò que creix, però també són entitats elementals de l’aire, el foc, l’aigua i la terra.

"Les llegendes són sovint històries eternes, històries que mai no han nascut però que sempre s'han explicat. La humanitat sempre ha necessitat llegendes, i per tant les ha  creat, són la connexió amb els nostres orígens més ancestrals. El passat és història, però també llegenda. Nosaltres hem creat una llegenda de tothom i per a tothom."


Última presentació, llibreria Altaïr

Un conte solidari sobre Pateres i Refugiats:

"LOS ZAPATOS DE MAR"


Los Zapatos de Mar, Aina Pujol editat per CAUdel'ArT PirineusEl conte tracta sobre el problema de les “pateres”, amb un llenguatge senzill per apropar i sensibilitzar als nens i nenes sobre aquesta realitat. A través de la historia de la Mar una  sirena que ajuda a un nen refugiat que fuig del seu país i es troba perdut i en perill a alta mar. Està dedicat a tots els “nens” valents del conte (refugiats polítics o immigrants), i a totes les “sirenes” (gent i organitzacions que treballen en la causa).